Vytinta kiaulienos nugarinė

Tai – rankų darbo gaminys. Iš pradžių rinktinė nugarinė 3 savaites sūdoma, vėliau mėnesį brandinama patalpose, kuriose griežtai reguliuojama temperatūra, drėgmė ir oro judėjimas.

Vytinamas produktas džiūsta natūraliai. Džiūvimo metu gaminys netenka maždaug 50 proc. drėgmės, tačiau tuo pat metu išsaugo didelę baltymų koncentraciją.

Grynasis kiekis (kg): 1,0

Kaina: 16,40€/kg

Kilmės šalis: Lietuva

Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 21°C.

Pakuotė: polietilenas

Vytinta kiaulienos nugarinė – gilias lietuviškas tradicijas turintis, burnoje tirpstantis gardumynas. Šis liesos mėsos produktas puikiai tiks ir patiks ne tik vaikams, bet ir tiems, kurie ypač rūpinasi savo mityba.

Vytinta nugarinė puikiai tinka užkandžiams, sumuštiniams, makaronų ar ryžių patiekalams pagardinti.

16,40

Pridėti į patikusių gaminių sąrašą Adding to wishlist Added to wishlist
Kategorija VISI GAMINIAI IŠ ,

Sudedamosios dalys

Kiaulienos file 96%, druska, cukrus, metalų jonų surišėjas: gliukono delta laktonas, antioksidantai: E301, E316, konservantas E250, prieskoniai (sudėtyje yra garstyčių), kvapioji medžiaga.

Dėmesio: esant temperatūrų kaitai, galimas druskos išsiskyrimas gaminio paviršiuje.