Dzūkų užkanda

„Dzūkų užkanda” gaminama iš kiaulienos šoninės. Kad gaminys įgautų išraiškingą skonį ir tekstūrą, mėsa natūraliai sūdoma savaitę, vėliau rūkinama karštais alksnio dūmais. Lietuviški cepelinai Jūsų virtuvėje neapsieis be grietinės ir spirgučių padažo, kuriam puikiai tiks „Dzūkų užkanda”.

Grynasis kiekis (kg): 0,6

Kaina: 9,33€/kg

Kilmės šalis: Lietuva

Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 6°C.

Pakuotė: polietilenas

5,60

Pridėti į patikusių gaminių sąrašą Adding to wishlist Added to wishlist

Sudedamosios dalys

Be kaulu 77%, vanduo, druska, stabilizatoriai: E450, E451, E452, antioksidantas E316, dekstrozė, kvapiosios medžiagos, konservantas E250.