Sudedamosios dalys
Be kaulu 77%, vanduo, druska, stabilizatoriai: E450, E451, E452, antioksidantas E316, dekstrozė, kvapiosios medžiagos, konservantas E250.
„Dzūkų užkanda” gaminama iš kiaulienos šoninės. Kad gaminys įgautų išraiškingą skonį ir tekstūrą, mėsa natūraliai sūdoma savaitę, vėliau rūkinama karštais alksnio dūmais. Lietuviški cepelinai Jūsų virtuvėje neapsieis be grietinės ir spirgučių padažo, kuriam puikiai tiks „Dzūkų užkanda”.
Grynasis kiekis (kg): 0,6
Kaina: 11,90€/kg
Kilmės šalis: Lietuva
Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 6°C.
Pakuotė: polietilenas
€7,14
Neturime
Be kaulu 77%, vanduo, druska, stabilizatoriai: E450, E451, E452, antioksidantas E316, dekstrozė, kvapiosios medžiagos, konservantas E250.